17/4/07

REAL MADRID. akasvayu

Donant una volteta per l'espai radiofònic nocturn, la COPE em va fer pensar. Ves per on... El dia anterior a la final de la Uleb, competició europea que va guanyar el Real Madrid, el programa d'esports dirigit per José Antonio Abellán (El Tirachinas) disposava fins i tot d'enviat especial a Bèlgica. per cobrir l'ansiat esdeveniment. El bàsquet no té gaire cabuda als programes que repassen l'actualitat esportiva, però quan es tracta de l'equip de la capital, hi ha bufes.
Entrevistes, cròniques el dia del partit, anàlisis amb suposats especialistes...Un desplegament que misteriosament, ha desaparegut uns dies més tard el milionari Akasvayu ha guanyat la Copa FIBA. Que és una competició de tecera? Sí. Que només la mítica Virtus podia plantar cara? Més o menys! Va dir alguna cosa El Tirachinas de la consecució del títol per part del conjunt gironí? No, ni ganes.
Quan un dels col·laboradors, en Walter García, va esmentar que un equip català havia guanyat el titolet europeu, el senyor Abellán, molt ràpid ell, va dir alguna cosa semblant a: "¿Ahora a qué viene esto? El Akasvayu? No cambiemos de tercio (molt torero i tradicional ell)".
Estaven parlant del Real Madrid. Però no el de bàsquet, eh!? Estaven matxacant l'àrbitre de la discòrdia, el mateix que va destrossar les esperances d'un equip de futbol que més aviat es podria dedicar al tast de vins. Quina classe a la capital tu!

1 comentario:

Anónimo dijo...

Ja que tinc l'honor d'estrenar-te els comentarios aprofitaré per plorar una miqueta... El basquet està ignorat, buaaa!!! Amb lo divertit que és llegir les "imparcials" cròniques del merengon de l'Iturriaga al País o escoltar els comentaris del Solozabal al 33. Si això seria com fitxar al Felipe Gonzalez per a fer les cròniques polítiques del País (ostia no els hi donem idees...)