31/1/08

I llavors, va passar la Heidi...


Ja tenim el segon informatiu. Com el dia de la nostra iniciació, com el dia en que vam deixar de ser verges televisivament, dilluns va ser una tarda amb nervis, estrés i hores, moltes hores.
Les instal·lacions no havien donat per més en la sessió anterior, així que... com estava la plaça de l'AVID? 'Abarrotá. Faltava editar, volcar, preparar els scripts etc etc. Alguns van haver de posar-se les piles a l'estòmac perquè no havien dinat. Així que, sens dubte, es pot dir que tenim un gran grup de 'currantes' (vale, ja sé que es diu treballadors, però que hi farem, sóc de l'Hospi...)
Per la seva banda, l'equip d'edició també va tenir feineta. Havíem d'acabar l'escaleta i gravar l'entrevista (bon recurs Guillem Amer). Per tant, coordinar la feina de la realitzadora, mescladora, encarregats de so, càmeres, maquillador/a etc. Tot i la creativitat i la predisposició de la nostra realitzadora a l'hora d'intercanviar les personalitats d'entrevistadora i entrevistat, trobo que va la peça quedar força bé. Igual de bé que els vídeos dels companys. Molt més complerts i més ben enregistrats en general.
A nivell personal: molt content perquè era el primer cop que em maquillaven i em podia transformar en la Heidi vestida d'avi (l'americana m'anava una miiica gran i com no, gràcies Xènia!). I en sèrio, molt content perquè vaig gaudir bastant fent de presentador, tot i que la llengua va ensopegar alguna vegada.
I és clar, content per fer de presentador amb la Laura. Va demostrar que segueixo sent el noi més baixet de la classe (això m'omple d'orgull) mantenint la compustura. En resum, tot i haver vist passar algun negre i alguns desajustos, penso que va ser un bon informatiu i que hem millorat!

No hay comentarios: