23/1/08

Flandes independent?

Bé, després d'unes dures sessions de gravació i edició, arribava el dia, el gran dia: el primer informatiu. No va estar gens malament, i sobretot, tenint en compte que era la primera vegada que realitzador, ajudant, responsables dels vídeos, càmeres, encarregades del so, presentadors, productor, coordinadora, editora (no sé si em deixo a algú ja...) intentaven funcionar al mateix temps.
És a dir, coordinar-se per tal que totes les ordres que donava el realitzador tinguessin com a fruit un informatiu. Amb publicitat i tot eh. Oju! Tret d'alguns negres (si ens sentís SOS Racisme), algunes errades amb el so o amb l'entrada de la publicitat, tot va anar prou bé. En Jordi i la Julie van presentar amb molta naturalitat, no es van entrebancar i van quedar prou bé davant de càmera. La Julie estava una mica massa sèria, però molt correcte.
Pel que fa a les peces que havíem gravat... és cert que hi faltaven més imatges de recurs i potser una major varietat de plans. Però segur que poc a poc ens fem amics de les càmeres, dels trípodes, micròfons, torxes i tot el necessari per fer uns vídeos més acurats, amb més recursos, més declaracions etc etc. Així que en general, penso que hem aprovat aquest primer informatiu. Segur que el recordem amb un bon somriure...tot està gravat! Schhhhhhhh!!
Si podeu veure un vídeo de youtube en la qual una cadena de televisió pública belga simulava que el Parlament de Flandes havia votat en favor de la independència, és que l'he linkat correctament. Bé, com a mínim, hem tret millor nota que ells, no?
http://www.youtube.com/watch?v=U74W6knNi0k

No hay comentarios: