20/1/08

Edició pura i dura

La recomanació d'en Robert d'emprendre una vida ascètica en la qual la meditació sobre el funcionament de l'Avid fos el seu epicentre... ha tingut resultat?
Després del dia de rodatge tocava editar la peça per tal que en Jordi o la Julie la presentessin (i molt bé per cert) el dia de la gravació de l'informatiu. Poc a poc hem après el funcionament bàsic del programa. Crear un arxiu, donar-li nom el projecte, volcar el contingut de la cinta i marcar una entrada i una sortida per confeccionar els diferents plans.
Ens va acostar una mica tirar-ho endavant però afortunadament, la Mar va ser molt perspicaç perquè 20 minuts de sessió explicativa de l'Avid van ser suficients perquè escribís un manual de - si fa no fa- 200 pàgines sobre el tema. Tot descrit pas a pas: engegar l'ordinador, clicar sobre la lletra 'A', el manage connections, change user, etc.
Vam tenir dificultats a l'hora de triar les imatges perquè en teníem poques (de recurs). Això ens va determinar massa i va provocar que alguna de les imatges seleccionades per al vídeo no tinguessin massa sentit. En definitiva, no tenien massa sincronia amb el text, amb allò que volíem explicar sobre la famosa Comissió Bilateral de Madrid.
A part d'això, penso que vam treure profit de l'exercici. Vàrem aprendre a manejar un programa que sobretot reclama experimentació. Per molta teoria que poguèssim fer sobre l'Avid, si no t'hi poses, no toques, no pitjes ni preguntes, malament rai.

No hay comentarios: