11/3/08

Especial eleccions

S'ha acabat, i com va dir l'Antoni Esteve: totes les peces que fem per televisió ja les farem sense xarxa a sota. Així que si no ens en sortim amb el tema dels informatius seriosos, sempre podem tornar al 'circ' (cometes, que no s'ofengui ningú)del barra lliure.
En general, penso que l'informatiu va estar força bé. En primer lloc, per la feina que vam fer tots. És veritat que les peces potser han baixat el nivell (poc trípode i manca de contingut) i que amb el tema de les eleccions teníem una bona oportunitat per demostrar que les conyetes del Robert han donat el seu fruit. Però està clar que en aquesta carrera de fons hem arribat tots bastant cansats.
En segon lloc: Editor. Molt bé Calàbriat. Concist, segurt i eficientt!
En tercer lloc: Els presentadors. Molt guapos, molt bona planta, i el més important: molta molta feina preparant tot el guió i estudiant-lo. En algun moment es van notar els nervis, però molt bé.
La realització: L'Anna 'Mejide' Rueda és una bona realitzadora. Té caràcter, mana i dóna seguretat. Així que li donem l'aprovat (segons com es posi, li donarem l'excelent...).
Després del tres...!? Els VTR: Molt bé els representants del monedero team que s'encarregaven de posar els vídeos. A temps!
El so: algun petit desajust de volums i de temps. Però petit! Bé pels representants Erasmus.
Connexions: Crec que ningú o pràcticament ningú vam ser capaços de clavar el minut i mig. Hauria estat bé perquè en un futur l'haurem de clavar. Però vaja, si no va sortir a la primera, a la segona o tercera sí.´
Per cert: en Rajoy considera que és la persona idònea per encapçalar la candidatura d'aquí a quatre anys. Llàstima que 'su niña' ja haurà crescut...

1 comentario:

Xènia Berta dijo...

Ja en tindrà una altra de niña, ell rai, que en pot mantenir 25!