13/2/08

Els presentadors salten la granota


En línees generals està clar que hem millorat. Com ja vam comentar el darrer dia, les peces són cada cop més complertes, més riques i estan fetes amb més intenció. Ara bé, hem aconseguit que es parli de sala de (des)control i hem contribuït a l'augment de colors de la nostra particular paleta: negre, verd, gris a ratlles...
És cert que hi havia massa soroll i que fins i tot als encarregats de so ens costava en ocasions sentir el que deien els 'protes' dels vídeos. Però també que l'equip va saber reaccionar en moments de crisi. Per exemple: en Lluc Salellas és el SEPC (ell sol), es va batre el récord de Lewis Hamilton en traduir 'ahorcado' al català i fins i tot, la nostra editora va desaparéixer de la pantalla en una imponent cursa dels 25 metres -que duen separar el plató de la sala de des(control).
En fi, en aquesta carrera de fons que és el taller de tele, poc a poc van sortint les coses. No crec que als presentadors els agradi el món taurí. És més, sóc conscient que el rebutjen. Però les 'manoletinas, verónicas, pases de pecho' i salts de la 'rana' del Cordobés, els dominen.

No hay comentarios: